Smakfull gryterett med svinefilet og tomat

Enkle, smakfulle oppskrifter er herlig i en travel hverdag, og denne har en ekstra liten spiss til seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvitt kjøtt trenger ikke være kjedelig - prøv bare en av de mange oppskriftene på skinkebiff du finner hos Apéritif. 

Flere fristende retter med svinekjøtt

Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Gryte med svinefilet og tomat

Gryte med svinefilet og tomat

Antall porsjoner:

4

Ingredienser:

4 skinkebiffer av ytrefilet av svin à 150 g
1 løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta (sambal oelek)
2 ss tomatpuré
1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pakke ruccula

Fremgangsmåte:

Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

Tilsett tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.

La gryta trekke 3-4 minutter, før du smaker til med litt sukker og pepper.
 
Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.

Server med ris eller potetmos ved siden av.
 
Flere fristende retter med svinekjøtt

Tips: Skinkebiff er medaljonger skåret fra ytrefilet av svin, så her kan du godt kjøpe en ytrefilet og dele den opp i skiver a 2 cm tykkelse hvor du deler hver skive i to som beskrevet over.

Innsendt av:
Foto: Astrid Hals

Gi din karakter til oppskriften

4 stjerner - basert på 10 anmeldelser

Antall stjerner viser gjennomsnittvurderingen av oppskriften.

original Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her.
 
Finn dine nye favorittoppskrifter i Apéritifs rikholdige kokebok