Innsendt av:

Antall porsjoner:

ca 5 kg pølse

Ingredienser:

3½ kg rent kjøtt fra elg
 
1 kg bacon
 
8 fedd hvitløk, finhakket
2 hele chili, finhakket
2 dl fløte
200 g ost, finrevet 
ca 2 dl olje
 
10 m tarm

Fremgangsmåte:

Kvern kjøttet og baconet grovt, ca fire ganger. Avkjøl kjøttet godt før du tilsetter de andre ingrediensene.
 
Bland i resten av ingrediensene godt og spe med olje til en glatt fin farse.
 
Bruk pølsehorn på en kjøkkenmaskin og lag dine egne pølser.
 
Trekk pølsene i god kraft i 15 min. Pølsene er nå klare.
 
Spesielt gode på grillen!

Gi din karakter til oppskriften

4 stjerner - basert på 12 anmeldelser

Antall stjerner viser gjennomsnittvurderingen av oppskriften.