Innsendt av:
Illustrasjonsfoto: Alf Børjesson

Antall porsjoner:

4

Ingredienser:

2 Store Liveche kyllingbryst
12 skiver lardo, tynt skåret

Fyll:
1 ss kapers
1 mango
8 skiver Grøstad bacon
½ endive

Saus:
3 dl hønsekraft
3 dl fløte
4 ss mandelmel
ca 40 blader spinat

1 pakke fersk spaghetti

Fremgangsmåte:

Fyll:
Kjør mangokjøtt i mixer til puree, rør inn 2 ss sitronsaft.

Sprøstek og smuldre opp bacon.

Finsnitt endiven. Bland fyllet sammen.

Snitt en lomme i den tykkeste delen av kyllingbrystet og legg inn fyllet i lommen.

Salte og pepre.

Vikle inn kyllingbrystene i lardo og brun på begge sider i panne med litt olje. Stek så i ovn på 200 grader i 30 min.

Kok opp buljong og fløte og tilsett 4 ss mandelmel, salt og pepper. La det småkoke til det tykner.

Spinatbladene legges i kokende vann noen sekunder, legges så i isvann og tilsttes sausen umiddelbart før servering.

Spaghettien kokes i 4 min -  anrett spaghetti, hell over saus og skiver av kyllingbryst på tallerkenen.

Gi din karakter til oppskriften

5 stjerner - basert på 1 anmeldelse

Antall stjerner viser gjennomsnittvurderingen av oppskriften.