Kokkens dag

original Den 20. oktober hvert år skal "Kokkens dag" markeres internasjonalt. Hensikten er å presentere kokkefaget og landsforeningene verden over.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette gjør man gjennom å:
w Profilere faget og yrkesprofesjonen
w Yte service
w Feire vårt eget fag
w Samle inn midler til støtte for organisasjonene

Norges 22 lokale "kokkenes mesterlaug" skal markere dagen fra KristianSand i sør til Svalbard i nord gjennom ulike aktiviteter:
w i barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler
w informasjon på høgskoler og universiteter
w smaksprøver på torg og i kjøpesentre
w matkurs for alle aldersgrupper

Den norske delegasjonen som er representert under kulinarisk olympiade i Erfurt, vil markere dagen under "Norsk Aften" på Rathaus Arcade sammen med begge våre landslag i kokkekunst.

Se også: www.wacs2000.org

Kilde: Norges Kokkemestere Landsforening/Norwegian Chefs Association