25. januar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
Redaksjonen
04 Januar 2006 - 08:00

Norsk sjømat er en verdenskjent delikatesse og har ved flere anledninger vært benyttet under Bocuse d'Or. I 2007 vil norsk kongekrabbe og kveite være to av ingrediensene under denne prestisjetunge konkurransen. På vinterstid er sjømaten på sitt aller beste og nå kan du lære mer om delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt.

Kjetil Gundersen er kokk på Gastronomisk Institutt og han veileder dere gjennom denne skreddersydde fisk- og skalldyraftenen. Vi tar for oss bruk av flere spennende råvarer, som bl.a.: kamskjell, havabbor, hummer, rå reker, breiflabb, ørret, kveite og lange.
(klikk på bildet til venstre for å se PDF-presentasjon av Kjetil Gundersen)

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt fra utvikling til formidling og undervisning.

Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

Kurset er nå avholdt.

Tid: 25. januar 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring GI på 22 72 18 40 eller Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 250106. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 22.01.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge
+
Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge

Denne økologiske rødvinen finnes dessuten i så å si alle polutsalg – og det til en veldig gunstig pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her