6. juni i Oslo - Møt en ekte vinstjerne og smak 14 enestående viner

Bli med og smak det beste av hva du kan finne fra Bordeaux, Tokaj og Sauternes, samt topp portvin tilbake til 1964 i det vi får besøk av selveste Christian Seely.
Redaksjonen
24 Mai 2007 - 14:43

Det er en helt enestående smaking vi har gleden av å kunne invitere deg til, i det en av vinverdenens største personligheter, Christian Seely, kommer til Oslo.
 
Han vil presentere ikke mindre enn 14 utrolige viner som alle har satt betydelige spor i vinens historie.
 
Denne kvelden presenterer Seely en vertikalsmaking av ikke mindre enn fire årganger av Ch Pichon-Longueville-Baron, helt tilbake til 1988, og du får smake portviner tilbake til 1964!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor. 
 
Prestisjetung arv
I 2001 påtok briten Christian Seely seg en enorm utfordring i det han skulle overta etter Bordeaux-legenden Jean Michel Cazes.
 
Med prestisjetunge eiendommer slik som Bordeaux-slottene Pichon-Longueville-Baron og Pibran i Pauillac, Cantenac-Brown i Margaux, Petit Village  i Pomerol og Suduiraut i Sauternes, i porteføljen til AXA Millésimes, var det en stor arv å overta.
 
Ikke bare Bordeaux
Det har vist seg at Seely har klart dette mesterlig, og har dertil utvidet selskapets horisont til også å omfatte noen av de beste eiendommene i Languedoc, Douro-dalen i Portugal og Ungarn.
 
Vi vil denne kvelden også få smake herlige viner fra portvinshuset Quinta do Noval i Portugal og tokaji-produsenten Disznókó i Ungarn, samt fra deres Châteaux Belles-Eaux i Languedoc.
 
 
La ikke denne enestående muligheten gå fra deg - meld deg på i dag!
 

Dette er vinene vi får prøve denne kvelden:
 
 • Ch. Tourelles de Longueville 2004, ca pris 285,-
 • Ch. Pibran 2004, ca pris 379,-
 • Ch. Petit Village 2004, ca pris 850,-
 • Ch. Pichon Longueville Baron 2004, ca pris 400,-
 • Ch. Pichon Longueville Baron 2000, ca pris 800,-
 • Ch. Pichon Longueville Baron 1995, ca pris 600,-
 • Ch. Pichon Longueville Baron 1988, ca pris 830,-
 • Ch. Belles Eaux Sainte-Hélène 2004, ca pris 350,-
 • Ch. Suduiraut 2001, ca pris 449,-
 • Quinta do Noval 2004, ca pris 375,-
 • Cedro do Noval 2004, ca pris 165,-
 • Quinta do Noval Vintage 1994, ca pris 759,-
 • Quinta do Noval Colheita 1964, ca pris 975,-
 • Disznókó Tokaji 5 Puttonyos 2000, ca pris 330,-
 
è Meld deg på her (klikk)

Tid: 6. juni 2007 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 545 inkl. mva
Sted: Oslo Militære Samfund,
Myntgata 3, 0152 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo.
 
Merk innbetalingen med 060607. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering.
 
Melder du deg av etter avbestillingsfristen 31.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Foto: AXA Millésimes

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her