Dagens rett

Alle liker en pastasalat som denne

Vi gjør det enkelt, men også velsmakende. Dagens middag er en pastasalat med spekeskinke og ruccola.

Pasta blir du aldri lei av, og den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før , og det må slett ikke være akkurat den pastatypen som er avbildet.

Er det noe du lurer på om pasta, finner du det her

Her registrerer deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pastasalat med spekeskinke

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

8 skiver spekeskinke
500 g penne rigate
3 ferske tomater (helst klasetomater)
100 g ruccolasalat
1 mozzarella av bøffelmelk
1 ts salt
½ ts kvernet sort pepper
2 ss extra virgin olivenolje
1 sitron

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tilsett salt og saft fra ½ sitron. Avkjøl pastaen.

Skjær spekeskinke, tomater, ruccola og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt.

Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen