Annen Etage og ORO er tildelt én stjerne i Guide Michelin

Norge og Oslo kan nå glede seg over å ha to nye restauranter med én stjerne i den berømte Michelin-guiden. Både Oro og Annen Etage får en meget velfortjent stjerne hver å pynte seg med.

Det er god grunn til å gratulere henholdsvis Terje Næss på Oro og kjøkkensjef Morten Halland på Annen Etage med den prestisjetunge utmerkelsen. Like god grunn er det til å påpeke at dette ikke er resultat av enmannsshow. Det hjelper lite at maten er perfekt hvis ikke alt det andre stemmer i restauranten. Her bør det drysse heder over hele mannskapet fra garderoben til servitørene og til vinkelner og restaurantsjef.Like hyggelig er det å notere at Bagatelle beholder sine to stjerner og at Le Canard, Statholdergaarden og Feinschmecker beholder sine en stjerne.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen