Apéritif søker event manager

Apéritif søker event manager

Ledig stilling som Apéritifs kursansvarlig gir spennende utviklingsmuligheter for deg som jobber med mat og drikke.
Aase E. Jacobsen
03 Januar 2014 - 14:40

Norges største nettsted om mat og drikke er også Norges største arrangør av mat- og vinkurs.

Ansvar for videreutvikling

I 2013 hadde vi drøyt 5000 deltakere på til sammen 100 kurs. Vi skal bli enda større.

Her er kursplanen for våren

Vi søker derfor en medarbeider som skal ha ansvaret for å videreutvikle Apéritifs kurstilbud.

Mat- og drikkebakgrunn

Vi ser for oss en person med kunnskap om og erfaring fra mat og drikke samt arrangementer eller kurs-/opplæringsvirksomhet.

Det legges dessuten vekt på gode forhandlings-, delegerings- og kontaktskapende evner.

Målbevisst og strukturert

Ikke minst viktig er en struktuert og målbevisst arbeidsstil. En god mis-en-place er med andre ord viktig.

Arbeidsoppgavene innebærer planlegging og gjennomføring av vårt omfattende kurstilbud i samarbeid med våre faste partnere, som Kulinarisk Akademi, og våre mange foredragsholdere.

Skriftlig søknad sendes per epost til ansvarlig redaktør Aase E. Jacobsen, aase.jacobsen@aperitif.no.

Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 920 27 785 eller til redaktør Jan H. Amundsen på 901 57 687.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her