Apéritif tar NM

Potensielle norgesmestre i østersåpning kan begynne å kvesse knivene og legge seg i trening. Initiativtaker til mesterskapet, Lars Amundsen, daglig leder Solsiden Restaurant, overlater ansvaret for konkurransen til Apéritif .

Apéritif ønsker å gjøre NM til et evenement åpent for publikum og ikke bare bransjen som tidligere. Derfor legges arrangementet til Oslo Sjømatfestival. Søndag 22. august er datoen og stedet er selvsagt Rådhusplassen i Oslo.
 
Festivalen som samlet over 100.000 sjømatinteresserte i fjor, er blitt et årvisst innslag med økende publikumsappell. Deltakerne i konkurransen blir som før landets raskeste kokker.
 
Har du lyst til å teste dine fingerferdigheter foran en massiv heiagjeng, kan du melde deg på allerede til Apéritif, telefon 22 19 00 75. Premien er som før gratis reise til og deltakelse i VM i Irland i september 1999.
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen