Apéritifs julekalender

Du vokser aldri fra adventskalenderen. Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.
Redaksjonen
07 Desember 2006 - 02:01

Klikk på dagens dato og se vårt kalendertips.
    Du kan også klikke på de foregående datoer for tidligere tips.
 
Mens andre julekalendere inneholder alt fra smakløs melkesjokolade til totalt unyttige duppeditter, skjuler Apéritifs 24 adventsluker like mange gode viner. Fra 70 kroner og opp til 140. 24 luker er det samme som to kasser til den nette totalsum av drøyt 2500 kroner.

Varer lenge
Viner som enten kan nytes gjennom adventstida eller gjemmes langt inn i det nye året. Og best av alt er at du kan dele tipset med en venn - eller invitere din kjære på et glass og en matbit etter endt førjulsdyst.

Tips og bestill
Du klikker ganske enkelt på dagens luke og havner dermed i Apéritifs polliste hvor du fyller ut Tips en venn-feltene og send dagens kalenderluke som epost.

Selvsagt kan du bestille vinen ved å klikke på Bestill-knappen. Eller plukke den opp på nærmeste pol.

Boksalternativet
Hvis 2500 kroner er for mye for årets kalender, kan du alternativt fordele innholdet av en bag-i-boks (eller to for delegledens skyld) utover de 24 dagene.

3 liter rekker akkurat til et glass pr luke. Og investeringen er altså langt mindre, men det blir mer papirarbeid for deg som skal sette sammen kalenderen. Apéritif har imidlertid forslag også til denne løsningen (klikk).

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her