Åpner designhotell med stjernekokk

Ricas nye hotell skaper forventninger både til design og mat.

Til uka åpner hotellkjedens nye flaggskip, Rica Hotel G20, dørene i Oslo. Det nye hotellet i Grensen 20 er et forretningshotell hvor det er lagt stor vekt på design, mat og miljø, skriver TravelNews.

Etter åpningen vil serveringstilbudet bestå av en kaffebar og en bar, men i august åpner Carls Restaurant, med stjernekokk Christofer Bengtsson som sjef på kjøkkenet. Oppgaven hans er å skape en meny konsentrert rundt det nordiske kjøkken.

- Med plasser inne og ute vil dette bli et flott tilbud til hovedstadens bar- og restauranttilbud, sier hotelldirektør Jan Erik Rivelsrud.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen