Åpner fransk kafé i Stavanger

Kafeen Petit Paris åpner i Stavanger. Det blir fransk for alle pengene.

Innehaverne er Benoît Barbier, som har droppet kjøkkensjefjobben på Jans Mat og Vinhus, og Darren Barkhodaee. Han har tidligere har jobbet som barista på Amy's coffebar.
 
- Jeg hadde lyst til å gjøre noe selv og fikk muligheten til å åpne dette, dermed var det bare å sette i gang, sier Barbier.
 
35 plasser
Kafeen har 35 sitteplasser medregnet plassene på utsiden.
 
- På sikt vil vi også prøve å få skjenkebevilling, men det blir ikke hovedfokuset vårt.
 
Barbier er utdannet både som kokk og som konditor.
 
Hjemmelaget
Alt som skal selges i kafeen er hjemmelaget og alt er laget av naturlige råvarer.
 
Det skal bli servert flere franske spesialiteter.
 
Hjemmelaget sjokolade, konfektkaker, store kaker og hjemmelaget iskrem for søtmonsene - for å nevne noe.
 
Bredt utvalg
- I tillegg blir det crêpes, salater, sandwicher, quiche lorraine og andre franske spesialiteter, sier Barbier til Rogalands Avis.

Forsiden akkurat nå

Til toppen