Åpner kranene igjen

Fotballpuben Wembley og Orex restaurant i Haugesund har fått tilbake skjenkebevillingen. Begge åpnet kranene igjen i går.
Redaksjonen
18 April 2008 - 10:00

De to utestedene fikk bevillingen tilbake etter å ha klaget på avgjørelsen om å inndra den. Saken ble behandlet i bystyret i går og forslaget ble vedtatt med 27 mot 22 stemmer.
 
Begge utestedene mistet bevillingen fordi skatter og avgifter ikke var betalt i tide.
 
Tvil
Den politiske debatten gikk frem og tilbake, men flertallet havnet altså på konklusjonen om at lovbruddet ikke var så alvorlig at bevillingene fortsatt skulle inndras. 
 
- Jeg har tvilt meg fram til at nåde må gå for rett. Konsekvensen er urimelig i forhold til lovbruddet, sa Arbeiderpartiets Walther-Nordahl Sørensen.
 
Tøffe dager
Daglig leder Bent Arne Ingebrigtsen ved Wemblet Sportsbar reagerer på at det i debatten ble referert til at kemneren mente at han ville slite med driften framover.
 
- Kemneren har ikke grunnlag for å vurdere dette, sier Ingebrigtsen til Haugesunds Avis.
 
I 16 dager har champagnebrus vært det sterkeste han har kunnet servere over bardisken. Ingebrigtsen innrømmer at han har hatt en tøff periode.
 
To årslønner
- Omsetningstapet disse 16 dagene tilsvarer to månedslønner for meg. Jeg har gått glipp av sesongens fire største kamper - to i mesterligaen og to toppkamper i England, sier han.
 
Rett etter bystyrevedtaket ringte Ingebrigtsen ølleverandøren og fylte opp kjøleskapet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her