Åpner nytt i Tønsberg

Lørdag åpner Belhaven Restaurant & Bar på Kaldnes Brygge.

- Vi ønsker å fylle et, i våre øyne tomrom, i Vestfolds restauranttilbud. Vi henter kvalitetsprodukter fra små nisjeprodusenter og skal tilby god mat og drikke. I tillegg til maten skal vi ha et spennende utvalg av te, kaffe, cocktails, sier Jon Terje Johnsen til Tønsberg Blad.
 
Han eier restauranten sammen med Petter Rygg, Kristian Lundkvist og Ole Aronsen.
 
Spennende
- Det er en spennende bydel, og vi får byens flotteste utsikt mot brygga, sier daglig leder Armand Gustavson.
 
På Belhaven skal det være en rolig atmosfære hvor det er mulig å samtale uten å drukne i støy.
 
Julebord
- At vi nå kommer i gang tidlig i november betyr selvsagt at vi også satser på julebordsesongen, sier Johnsen.
 
Tøft
Men det er ingen lett jobb å få restauranten til å gå. Konkurransen er nemlig tøff på Kaldnes brygge.
 
- Det er vi klar over, og derfor skal vi prøve å skille oss ut både når det gjelder interiør, mat, atmosfære og god service. Vi synes selv vi har trivelige lokaler, og flott uteareal, sier Gustavsen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen