Dagens rett

Appelsinbiff

En herlig frisk og lett avslutning på en lang arbeidsuke er hva vi kan anbefale i dag med en flott spansk vin i glasset.

Etter gårsdagens fårikålfest er dagens rett forfriskende, sunt, lett og ikke minst utrolig velsmakende. Det er herlig å kunne avslutte arbeidsuken med et deilig måltid som også er raskt å lage.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Appelsinbiff

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 skinkebiffer
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss margarin eller olje
1 stk. appelsin - kun saften
1 ss frisk rosmarin evt. 1 ts tørket
2 gulrøtter
1 purre
¼ pk tagliatelle

Fremgangsmåte

Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.
 
Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.
 
Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
 
Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.
 
Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.
 
1 porsjon av denne retten gir 11,25 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen