Årets beste måltid kåres

53 matvareprodusenter kjemper om tittelen Årets Måltid 2008.

Torsdag samles kremen av landets råvareprodusenter på Hall Toll i Stavanger.
 
Fylkesvinnere av Smaken av Norge i forskjellige kategorier kjemper om å bli Norges beste råvareprodusent.
 
Mesterkokken Harald Osa er prosjektleder.
 
Regional stolthet
- Målsettingen er å skape stolthet regionalt og stolthet til det å produsere egne råvarer, sier Osa til Rogalands Avis.
 
- Fylkene skal være klar over hva de faktisk har av fantastiske råvarer og synliggjøre dette selv, sier han.
 Torsdag vil det deles ut tre priser: Årets råvare fra sjø, Årets råvare fra land og Årets produkt.

Kun smak
- Det som er spesielt med denne kåringen er at vi bryr oss kun om smak. Emballasje, markedsføring og alt annet rundt produktet har ingenting å si. Her er det smaksopplevelsen som er det viktigste, sier Osa.

Forsiden akkurat nå

Til toppen