Dagens rett

Argentinsk grillet entrecôte

Gratulerer med dagen! Det er Argentinas nasjonaldag og vi feirer med en saftig kjøttrett.

Vi griller igjen og det er selvsagt saftig oksekjøtt som havner på grillen. Med en herlig marinader får du en fantastisk smak.
 
Husk å handle inn vin for hele Pinsen i dag, da Vinmonopolet er stengt pinseaften.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Argentinsk grillet entrecôte

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skiver entrecôte av storfe à 200 g

Marinade:
1 dl rødvin
1 dl rødvinseddik
4 ss olivenolje
1 ss frisk rosmarin
½ ts kvernet sort pepper

1 ts grovt salt 
 

Grillet asparges

Fremgangsmåte

Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden.

Legg kjøttet i dobbel plastpose og hell marinaden over, bland godt. La stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i en varm grill eller i en varm grillpanne.

Grill på medium varme, 6-8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med en god potetsalat og grillet asparges .

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen