Dagens rett

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Nå er den herlige aspargesen blitt så billig at du mer enn én dag i uka kan kose deg med disse grønne pinnene. Og som nær sagt alltid anbefaler vi en duggfrisk hvit sancerre som følgesvenn i glasset. Trå til og bruk våren for alt den er verdt!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 skiver spekeskinke
8 asparges
8 staver parmesan

Fremgangsmåte

Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.

Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.

Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Serveres sammen med ferskt brød og rømmedressing.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere småretter

(velg selv hvilke(t) utvalg som skal vises)

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen