Dagens rett

Baconsnurr

Lag en artig vri på svinefilet denne helgen. Det er ikke mye som skal til for å endre en ellers så enkel og grei svinerett til noe helt spesielt. Meget smakfullt blir det med kremosten innbakt i kjøttet. Ikke glem å kjøpe inn vinen på lørdag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Baconsnurr

Antall porsjoner

2

Ingredienser

350 g svinefilet
2 ss urtekremost
1 ss finhakket friske krydderurter
5 skiver bacon
1 ss olje til pensling

Fremgangsmåte

Del svinefileten på langs nesten tvert igjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen.

Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.

Pensle fileten, og grill den ca. 12 - 15 minutter på middels varme. Den må snus ofte. Server med en frisk salat og godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du oppskrifter på brød

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen