Dagens rett

Bakt potet med skagensalat

At noe så enkelt kan smake så godt. Prøv denne oppskriften til middag i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Bakt potet med skagensalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

4 bakepoteter
4 dl grovt havsalt
4 ts sort lodderogn
4 salatblader
8 delte cherrytomater
2 ss pesto
4 skiver sitron
4 stilker frisk dill

Fremgangsmåte

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.

Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.

Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat . Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto. Servér med sitron og dill.

Flere gode poteteretter finner du her

Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Skagenrøre

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 dl (1 beger) créme fraîche eller lettrømme
1 ss finhakket gressløk
1 ss finhakket dill
1-2 ts sennep
1-2 ts sitronsaft
Salt og hvit pepper
100 g rensede reker
100 g krepsehaler

Fremgangsmåte

Bland créme fraîche eller lettrømme med urter og sennep. Vend inn skalldyrene og smak til med sitron, salt og pepper.

Utmerket til baguetter, på en salat eller i en avocado.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen