Dagens rett

Bakt torsk med appelsin og lime

Ut i skog og mark. Benytt anledningen til å leve litt etter naturmetoden. Det aller meste kan gjøres klart hjemme på kjøkkenet, og så er det bare å pakke det hele ned i en kurv eller ryggsekk. Husk vinglass og åpner, for vin må man jo ha - selv om måltidet nytes midtskogs.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bakt torsk med appelsin og lime

Antall porsjoner

2

Ingredienser

800 g reinskåret torskefilet
4 aluminiumsfolieflak
4 appelsinskiver
4 limeskiver
salt
pepper
8 dråper sesamolje
4 ts soyasaus

Fremgangsmåte

Hjemme:
Gjør klar aluminiumsfolien. Skjær appelsin og lime i skiver og legg dem i en tett boks med resten av ingrediensene.

På tur:
Legg fiskefiletene på aluminiumsfolieflakene. Legg på appelsin- og limeskiver. Krydre med salt, pepper, sesamolje og soyasaus. Pakk godt inn og bak på grillen i 8-9 minutter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen