Dagens rett

Baronens salat

Varm chèvre er deilige saker, og spesielt når du får den servert på en salat og med nybakt brød til. Da synes også dagens vinvalg som et naturlig drikkefølge. En frisk og flott sauvignon blanc fra Loire er nemlig ofte svært vellykket sammen med denne franske osten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Baronens salat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

salat av frisee, rosso og ruccola
100 g valnøttkjerner
ca. 300 g hvit geitost f.eks norsk chèvre-ost

Dressing:
1 dl olivenolje
2 ss vineddik
1 ts sennep
salt
pepper

Fremgangsmåte

I stekeovnen ved 275 grader C, under grillen 3-5 minutter.

Fordel sprø salatblader og valnøttkjerner på store tallerkner. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

Legg fire store skiver ost på bakepapir under full styrke på grillen til osten har smeltet og begynner å bli gyllen. Legg osteskivene på salaten og hell dressingen over.

Varmt brød og smør smaker godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen