Dagens rett

Biff med brie

Endelig fredag. Mange er fortsatt på vinterferie og en rett som denne er lett å tilberede nærmest uansett hvor du enn oppholder deg. Meget smaksrikt og velsmakende er det med brie og pinjekjerner. Da vil, etter det vi erfarer, dagens vinforslag passe meget vel.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff med brie

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 biffer a 180 g (mørbrad, ytre-eller indrefilet)
2 ss smør /margarin
ca. ½ ts salt
ca. ¼ ts pepper
2 skiver bifftomat
ca. 100 g brie
1 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte

Krydre biffene og stek de på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Rist pinjekjernene forsiktig i panna noen sekunder mens biffene stekes.

Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene på osten.

Legg lokk på panna og la det steke ca. 2 min. Server med en grønn salat.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen