Dagens rett

Biff med cashewnøtter

Et kjøttmåltid i ny og ne må man ha. Strimlet biff smaker ofte mer enn om du serverer det som hele biffer, og denne oppskriften gir deg i tillegg en rekke andre smaksretninger i måltidet. Siden det er lørdag trykker vi på med en relativt rik rødvin fra Sør-Afrika.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff med cashewnøtter

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g kryddermarinert flatbiff av storfe
1 ss smør
1 dl cashewnøtter
1 stk mango
½ stk honningmelon
2 stk sharonfrukt
5 stk physalis
150 g yoghurt naturell
2 dl kremfløte - pisket
10-20 flak potetchips

Fremgangsmåte

Skrell og skjær all frukten i terninger på ca 1x1 cm. Bland dressing av yoghurten og pisket fløte, og tilsett frukten.

Stek biffstrimlene i smør på sterk varme, tilsett cashewnøtter, og la det stå og surre litt sammen.

Server biff og nøtter med fruktsalat, noen flak potetchips og varmt naanbrød.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen