Dagens rett

Biff Provencale

Det er vår og grillen er kanskje allerede satt ut i friluft. Vi trår til med en deilig fredagsmiddag der grillspydet skal trakteres. En lekker marinade gir masse smak til kjøttet. Husk for all del å stikke innom polet for å sikre deg en flaske eller to av dagens vinforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet biff som i Provence

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

1 time og 20 minutter

Ingredienser

2 biffer a 150-180 g (mørbrad eller ytrefilet)
4 ss tapenade
1-2 kvister rosmarin
 

Fremgangsmåte

Smør tapenade på biffene og la dem godgjøre seg i romtemperatur i 1 time.

Skjær hver biff i 4 lange strimler, og tre dem på grillspyd på langs. Eller skjær kjøttet i terninger a 5x5 cm. Grill spydene ved god varme i ca. 2-3 minutter på hver side.

Server med en god salat og godt brød. Her finner du forslag til saus

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen