Dagens rett

Biff Stroganoff

Kan vi friste med en deilig grytemiddag tidlig i uka? Det er lov å satse litt, selv om det er en alminnelig tirsdag. Denne retten krever ikke spesielt mye innsats, men du blir likevel belønnet med en svært smakfull godbit. Også i glasset, med en vin fra Rhônedalen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff Stroganoff

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g biffkjøtt i strimler
1 hakket løk
2 ss smør til bruning
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss tomatpuré
100 g frisk sjampinjong
1 dl kjøttkraft
2 dl seterrømme
4 ss lettrømme
4 ss syltede rødbeter, hakket
4 ss sylteagurk i skiver, hakket

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.

Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.

Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.

Sendt inn av

Foto: Aina C. Hole

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen