Dagens rett

Med denne pizzaen får du toppkarakter

Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff får du en perfekt start på helgen.

Ta med deg hele familien ut på kjøkkenet og lag pizza fra bunnen av. Det blir garantert en skikkelig kosestund.

Hjemmelaget pizza er best

Fristende og lettlagete oppskrifter med pizza

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biffpizza med hvitløk- og urtesaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

1 porsjon pizzadeig eller 2 poser pizzabunn

400-600 g biffstrimler
1 paprika i strimler
1 ss olje
Salt og pepper
2 tomater i skiver
4 ss pesto
1 glass tomatsaus
200 g ost, revet mager
150 g gorgonzola i biter
1 neve ruccula
 
Pizzadressing:
1 beger lettrømme
4 ss hakkede urter (basilikum, timian, oregano)
3 hvitløkfedd, presset

Fremgangsmåte

Lag din egen pizzadeig og kjevle ut til fire like bunner.

Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.

Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene.

Stek pizzaene i ovn på 250 grader i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.

Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.

Les mer om pesto her

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pizzadeig - grunnoppskrift

Antall porsjoner

1 stor eller 4 små pizzaer

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

3 dl lunket vann
1 dl olivenolje
½ pk gjær ( 25 g)
1 ts salt
ca. 5 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Løs gjæren opp i lunket vann, tilsett olivenolje og salt. Ha i hvetemelet, litt om gangen. Deigen skal være ganske løs i konsistensen.
 
Rør med en tresleiv til deigen fester seg rundt skaftet. Skrap deigen av med en kniv opp i bollen og dryss mel på. La deigen heve i 20 minutter.

Hvelv deigen ut på melstrødd bakebord, kna inn mel slik at den blir smidig og god å kjevle.

Trykk deigen ut med fingrene eller kjevl den tynt og legg den på en smurt stekeplate, enten i ett stort stykke eller i fire små porsjonsstykker. Deigen skal ikke være mer enn 2-3 millimeter tykk!
 
Prikk deigen med en gaffel og forstek bunnen i ovnen på 250 grader på øverste rille i ca. 3 minutter.

Oppskrifter på pizza

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen