Dagens rett

Biffsandwich med mangosaus

Stek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid. Klarer du å tygge over? En rimelig primitivo er hva glasset gleder oss med i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffsandwich med mangosaus

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 biff av mørbrad á ca 150 g
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts koriander
1 ss smør / margarin
2 ciabattabrød
2 salatblader
ca. 2 kvister frisk koriander

Mangosaus:
1 mango
1 ss sitronsaft

Fruktsalsa:
3 ss majones
2 ss melonyoghurt
½ grønt eple i små terninger
2 stilker selleri i små terninger
10 druer

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til fruktsalsaen. Rens mangoen, og del kjøttet opp i biter. Mos den til en saus sammen med sitronsaft i en stavmixer.

Varm chiabattaen, og del den i to. Krydre og stek biffene til de er medium stekt.

Anrett sandwichen i brødet med salat, fruktsalsa og biff som er skråskjært i skiver.

Legg på mangosaus. Pynt med korianderkvister.

Mangosausen:
Rens mangoen, og del kjøttet opp i biter. Mos den til en saus sammen med sitronsaft i en stavmixer.

Fruktsalsaen:
Bland sammen ingrediensene til fruktsalsaen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen