Dagens rett

Bifftomater med tunfisksalat

Midtveis i uken er det salater og smakfull lett mat som står på menyen. I dag skal nemlig tomatene fylles med masse snadder. Og til denne varianten hører en fransk hvitvin av det friske slaget til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bifftomater med tunfisksalat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk. bifftomat
½ ts salt
1 boks hermetisk tunfisk i olje
150 g hvitost i små terninger
½ stk. slangeagurk i strimler
8 stk. grønne oliven i skiver
2 ss frisk oregano
½ stk. hodesalat eller annen salat
4 stk. hardkokte egg i båter
1 boks ansjosfileter
8 stk. sorte oliven
2 dl lettrømme

Fremgangsmåte

Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten. Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut.

Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene. Anrett på salatblad med egg og oliven. Legg en liten rømmeklatt på toppen av hver, pynt med oregano og gjerne en ansjosfilet.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen