Dagens rett

Bifftomater med tunfisksalat

Midtveis i juni er det salater og smakfull lett mat som står på menyen. Tomater er forfriskende og mettende mat, men ikke kun som tilbehør i salater. I dag skal nemlig tomatene fylles med masse snadder. Og til denne varianten hører en fransk hvitvin av det friske slaget til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bifftomater med tunfisksalat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk. bifftomat
½ ts salt
1 boks hermetisk tunfisk i olje
150 g hvitost i små terninger
½ stk. slangeagurk i strimler
8 stk. grønne oliven i skiver
2 ss frisk oregano
½ stk. hodesalat eller annen salat
4 stk. hardkokte egg i båter
1 boks ansjosfileter
8 stk. sorte oliven
2 dl lettrømme

Fremgangsmåte

Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten. Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut.

Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene. Anrett på salatblad med egg og oliven. Legg en liten rømmeklatt på toppen av hver, pynt med oregano og gjerne en ansjosfilet.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen