Dagens rett

Biffwok

Vi woker igjen - finn frem de herlige ingrediensene og skap en herlig rett sammen med oss!

Du har kanskje noen grønnsaker igjen etter gårsdagens wok? Her har du nok en fristende oppskrift for den wokglade!
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Biffwok

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g biffkjøtt i strimler
200 g frisk sjampinjong
50 g pak choy
1 gulrot i strimler
1 rød paprika i strimler
1 grønn paprika i strimler
1 boks vannkastanje
4 friske grønne asparges i biter
100 g blomkål i små buketter
100 g brokkoli i små buketter
150 g frisk babymais - hele
2 ss peanøttolje
2 dl thai red currysaus
4 ss peanøtter
2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene opp i like store biter.

Wok biff og sjampinjong i oljen til det er litt brunt. Tilsett grønnsakene og wok videre i 3 minutter.

Dryss over peanøtter og bland inn hakket koriander.

Varm opp sausen og server ved siden av woken, gjerne sammen med ris.
 
 
Tips: Pak choy er en asiatisk grønnsak som kan være vanskelig å finne i butikken. Prøv gjerne litt strimlet kinakål som erstatning.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen