Bjørkelangen hotell solgt

Mehdi Jamali har kjøpt Bjørkelangen Hotell av Nordre Skansen Eiendom AS.
Redaksjonen
29 Desember 2008 - 10:00

Etter det Indre Akershus Blad erfarer er kjøpesummen omlag 7 millioner kroner.
 
Overtar i januar
- Forhandlingene har vart i tre måneders tid. Jeg er fornøyd med avtalen, sier Jamali, som overtar hotellet allerede 1. januar.
 
I dag eier Mehdi Jamali tre Oscar's-restauranter i Aurskog-Høland.
 
Hotellet skal gjøres mer attraktivt gjennom modernisering og oppussing, sier Jamali.
 
Oppgradering
- Oppgradering av rommene og tilbudene på hotellet er en ting. I tillegg har jeg vært i kontakt med en rekke mindre og mellomstore bedrifter som ønsker seg et møte- og konferansested. De jeg har snakket med, vil ikke betale Oslo- og Gardermoen-priser. Vi kan tilby billigere pakker. Vi må også bli vesentlig bedre på markedsføring av hotellet, sier han.
 
Mehdi Jamali er allerede i gang med ansettelsesprosessen.
 
Noe er på plass, men kokk og servitører må anskaffes.
 
- Totalt vil jeg trenge fem til sju ansatte. Jeg skal jobbe mye selv, men har ikke tenkt å bo på hotellet, sier Jamali.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her