Dagens rett

Blomkålsnadder

Dagens rett gir deg nesten følelsen av sommer. Grønnsaker kun smaksatt med naturlige og enkle virkemidler. Mmmmm.... snadder....

Blomkålsnadder

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 stort blomkålhode
vann
salt
4 egg
3 ss smør
rikelig med klippet dill eller kruspersille

Fremgangsmåte

Blomkålen deles i større buketter som kokes nesten møre i lettsaltet vann i ca. 7 min. Eggene kokes i 8 min. - plommen skal ikke være hardkokt. Skjær eggene grovt og legg dem i smeltet smør. Bland forsiktig. Legg den nykokte blomkålen på et rykende varmt fat. Hell eggesmøret over og til slutt rikelig med dill eller kruspersille.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen