Bø til prestisjeprosjekt

Merete Bø skal lede Oslos nye prestisjeprosjekt i restaurantbransjen sammen med Kari Innerå.

Calle Fegth, Rune Pal, Terje Ness, Jan Bruse Andersen og Thomas Alsgaard skal starte opp et prestisjeprosjekt i Oslo.
 
Nå er det klart hvem som skal styre restauranten, som skal bygges opp etter modellen til Willy's Wine Bar i Paris.
 
Mye vin
Hele konseptet handler om enkel, god mat og en stor vinliste, skriver dn.no.
 
Det er Merete Bø som blir restaurantsjef for det nye prosjektet.
 
I dag jobber hun i halv stilling som sommelier ved Bagatelle. I tillegg er hun ansatt i halv stilling i DN Vinguiden.
 
Regjerende mester
Bø er blant annet regjerende Nordisk Mester for sommelierer.
 
Hun får også med seg Kari Innerå. Hun ble Årets Nordiske Kokk 2007, har blitt kåret til Årets Hulda og har jobbet i lang tid på Bagatelle.
 
Den siste tiden har hun jobbet ved Gastronomisk Institutt i Oslo. Etter konkursen der har hun jobbet for Kulinarisk Institutt, som ble bygget på restene av GI.

Forsiden akkurat nå

Til toppen