Bocuse-kokker til Rema 1000

A-laget av norske kokker skal lage middag for under hundrelappen.

Rema 1000 har inngått en samarbeidsavtale med flere av Norges fremste kokkerverdensmesterne i kokkekunst.

Odd Ivar Solvold, Bent Stiansen, Ørjan Johannessen, Charles Tjessem og Terje Ness skal fronte Rema-konseptet Midddag for under hundrelappen.

– Middag for under hundrelappen er et fantastisk konsept! Det handler om hvordan du lager god mat fra bunnen av med gode råvarer, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Ikke så langt unna vår egen hverdag, sier Solvold i en pressemelding.

– Vi er så stolte! Norges beste kokker skal hjelpe oss med å løfte Rema 1000 enda flere hakk på kvalitet. Skal vi bli best må vi jobbe med de beste, sier adm. direktør i Rema 1000, Ole Robert Reitan, i en pressemelding.

– Å jobbe med Rema 1000s kampanjer gjør det mulig for oss å bidra til at nordmenn får mer kunnskap om mat og bedre matvaner, sier Solvold.

Forsiden akkurat nå

Til toppen