Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Bourbon Street, New York-Steak
Grilling er populært, både blant voksne og barn. Server vann eller brus til barna, og øl eller vin til de aller største.
Redaksjonen
22 Juli 2007 - 02:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Bourbon Street, New York-Steak
Fremgangsmåte
- Kjøttet:
- Lag snitt i svoren med en skarp kniv. Legg kjøttet i en form, og hell over whiskey.
- Strø sukker på den ene siden av kjøttet, og la det stå kjølig 1-3 timer.
- Legg flintsteken på en varm grill med sukkersiden ned.
- La den steke til sukkeret er karamellisert, ca 3-5 minutter, snu steken og ligge ytterligere i ca 10 minutter til den er gjennomstekt.
- Kryddersmør:
- Romtemperer smøret og bland det med de øvrige ingrediensene. Legg det på plastfolie eller bakepapir og form det til en rull. Legges kjølig til det er fast.
- Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker.
Tips: Smøret kan lages i forveien, og holder opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren.
Her finner du veldig mange herlige grillretter
Se alle de gode grilltipsene her
Mariner grillmaten selv med disse gode marinadene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå