Bra for Resort Lyngørporten

Resort Lyngørporten har doblet omsetningen på åtte år.
Redaksjonen
08 August 2008 - 00:32

Sommeren har utviklet seg til å bli nok en god sesong for Resort Lyngørporten.
 
Det har ofte vært fullt hus, til tross for at kurs og seminarene ofte har ferietid om sommeren.
 
Takk til turistene
Det er turistene som strømmer til overnattingsstedet.
 
- De første ti dagene i juli gikk det tregt, men etter det tok det seg betraktelig opp, og vi fikk en vesentlig bedring i siste del av sommerferien, sier daglig leder Jan Larsen.
 
Også for restauranten har det gått bra. Omsetningen er på omtrent det samme nivået som fjoråret.
 
Økt omsetning
På to år har Lyngørporten gått fra 11,3 til 16,5 millioner kroner i omsetning, og siden 2000 er omsetningen blitt fordoblet.
 
- Nå er vi ferdig med å bygge, og konsentrerer oss heller om å om å utvikle andre områder, sier Larsen til Tvedestrandsposten.
 
Utbyggingen av kurs- og konseranselokaler og kjøkkenet er Larsen svært godt fornøyd med. Han mener dette har gjort stedet enda mer konkurransedyktig.
 
Diskusjon
- Det var mye diskusjon rundt dette, men i dag ser vi hvor vellykket det er, sier Larsen.
 
Daglig leder for Resort Lyngørporten tenker nå langt frem i tid.
 
- Om tre til fire uker sender vi ut de første julebordtilbudene. Allerede er tre dager fullbooket, og vi må gå helt tilbake til i fjor siden første bestilling kom, sier han.
 
Jan Larsen har i år en målsetning om å få 1 500 personer med på julebordsfeiring på Resort Lyngørporten, det er hundre flere enn i fjor.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge
+
Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge

Denne økologiske rødvinen finnes dessuten i så å si alle polutsalg – og det til en veldig gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg friste av påskens beste oppskrifter med appelsin
Guide

La deg friste av påskens beste oppskrifter med appelsin

Påske er skiturer, kos i hytteveggen - og appelsiner. Men appelsiner kan brukes til mye mer enn det. Her får du et knippe oppskrifter med nettopp appelsin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge
+
Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge

Denne økologiske rødvinen finnes dessuten i så å si alle polutsalg – og det til en veldig gunstig pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her