Dagens rett

Breiflabbsalat

En riktig stygging av en fisk gir det herligste fiskekjøttet - i det vi går inn i påskeuken skal du skjemme deg bort og servere breiflabb.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Breiflabbsalat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g breiflabbfilet
Salt og pepper

2 kokte artiskokker
2 plommetomater i terninger eller tynne båter
100 g kokte aspargesbønner
2 ss basilikumblad
2 ss sorte oliven
50 g kokt småløk
2-4 kokte/posjerte egg i båter

Dressing:
1 ss sennep
¼ ss sukker
2 ss vann
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Stek gjerne et helt stykke breiflabbfilet i stekepanne
 
Ha litt god varme i starten så du får fin bruning. Sett ned varmen og stek videre til fileten så vidt er gjennomstekt, dryss litt salt og pepper over.
 
Eller skjær fileten i serveringsstykker, dryss litt salt og pepper over og stek den i smør eller olje.
 
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.

Anrett salaten på et fat, drypp dressing over og legg stykker med stekt breiflabb på til slutt.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen