Bygger for flere på Gardermoen

Hotellkjedene Choice og Thon skal bygge hvert sitt konferansesenter for til sammen 8000 mennesker.

Thon eiendom planlegger å starte byggingen av et nytt kongressenter i forbindelse med Thons to hoteller i Gardermoen Næringspark mellom Gardermoen og Jessheim. Kongresshallen skal bli 3-4000 kvadratmeter stor og ha plass til flere enn 2000 personer, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad.

Hotellkjeden planlegger også en utvidelse av Olav Thon Airport hotell, som kommer til å ligge vegg i vegg med kongresshallen.
Samtidig er Nordic Choice Hotels og Wenaas-gruppen godt i gang med planleggingen av et større konferanseanlegg ved Clarion Hotell Oslo Airport.

– Gardermoområdet trenger et større kongressanlegg for å ta arrangement som ellers blant annet havner hos Norsk Varemesse på Lillestrøm, sier driftssjef Jonas Johansson ved Clarion-hotellet til avisa.

– Med et konferanseanlegg for opptil 6000 gjester vil vi beholde vår posisjon som Norges ledende konferansehotell.

Olav Thon Gruppen har sterke interesser i Norges Varemesse på Lillestrøm. Kjeden har et hotell på nabotomten og har ansvar for all servering til arrangementer på Norges Varemesse.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen