Dagens rett

Cevapchichi

Det er ikke bare hele kjøttstykker som egner seg til grilling. En spennende grillrett der lammekjøtt formes til pølselignende biter, som så grilles på spyd, er nemlig hva vi tipser deg om. Til dette passer det med en italiensk vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Cevapchichi

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

750 g malt lammekjøtt
1 stk stor løk
2 båt hvitløk
4 ss hakket persille eller koriander
1 ts paprikapulver
1 ts malt spisskummen
¼ ts kajennepepper
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Riv løken på rivjern, og ta med saften.

Kjør alle ingrediensene i kjøkkenmaskin til det blir en jevn masse. La gjerne blandingen stå i 30 minutter, slik at smakene kan blande seg med hverandre.

Fukt hendene med vann og ta en klump av kjøttdeigen på størrelse med et egg. Form klumpen til en lang tynn pølse på et spyd. Fortsett til all kjøttedeigen er brukt.

Grill spydene i 6-7 minutter. Snu dem ofte slik at de blir jevnt brunet, eller stek i ovn på 225° C i 15-20 minutter.

Server med salat og brød til.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen