Chilenske kyllingspyd
Fremgangsmåte
- Bland alt til marinaden.
- Skjær kyllingfiletene i lange, brede strimler og legg dem i en plastpose, hell på marinaden og knyt posen. Mariner kjøttet i kjøleskapet i minst 4 timer eller (helst) natten over.
- Træ kjøttet på spyd og la spydene ligge på grillen i ca. 2-3 minutter på hver side.
- Kok opp vann til polentaen, dryss grynene i, tilsett chilipepper og salt og kok grynene i 5 minutter til en fast grøt. Fordel grøten til et ca. 3 cm tykt lag utover et flatt fat og skjær ut sirkler eller snipper. Brun eventuelt polentaen raskt i olje i en stekepanne.
- Visp sammen alt til pebren.
- Anrett kyllingspydene over polentaen, og pynt med granateplekjerner. Hell pebresausen rundt.
- En salat av appelsin, grapefrukt og ruccola eller frisséesalat, med litt av pebren over, er friskt tilbehør.
Flere deilige retter med kyllingspydd
Våre beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG