Christer Byklum til Bordeaux Vinhandel

Christer Byklum er fra og med 1. mai 2010 ansatt som Salgs- og produktsjef i Bordeaux Vinhandel.

Byklum skal fronte og bygge videre på firmaets profil i Horeca-markedet og hos spesialbutikkene til Vinmonopolet. Han skal også drive produktutvikling på firmaets satsningsområde som er kvalitetsvin fra Bordeaux og videreutvikle firmaets portefølje.

Christer kommer fra en stilling i WineTailor hvor han har vært firmaets Horeca-selger i 2½ år og hatt produktansvar i Norge for vin fra en rekke vindistrikter. Han har tidligere også jobbet hos Vinmonopolet som kundeveileder og ekspeditør.

Christer tok WSET Intermediate Certificate på Gastronomisk Institutt i 2003, og Advanced Certificate i 2005. Han fullfører WSET Diploma i nær fremtid. Christer har privat gjennom en årrekke utviklet sin lidenskap spesielt for Bordeauxvin og er også en habil vinsamler, vinsmaker og respektert debattant i mange fora hvor vinentusiaster møtes.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen