Coca-Cola lanserer nytt varemerke i Norge

God smak og høy kvalitet skal være nøkkelordene når Coca-Cola introduserer sin internasjonale merkevare, BonAqua i Norge. Etterspørselen etter vann på flaske øker voldsomt i Norge, og variantene begynner å bli forholdsvis mange. Selskapet mener likevel de
Redaksjonen
03 Mars 2001 - 14:27

- Det er ikke så ofte Coca-Cola lanserer nye produkter i Norge. Når det nye produktet til og med er flaskevann med kullsyre, håper vi at det blir møtt med betydelig interesse, sier produktansvarlig Anne Marie Løvenskiold i Coca-Cola Norge. Coca-Cola har vurdert potensialet for vann på flaske over lengre tid, og mener markedet nå endelig er modent for en større satsing. I fjor vokste vannmarkedet i Norge med 8,9 prosent sammenlignet med året før. (målt i verdi).

I snitt drakk hver nordmann 18 liter kjøpevann.

- Interessen for vann er noe helt annet i dag enn for få år siden. Vi tror BonAqua vil stå sterkt i det nye vannmarkedet som vokser frem. Vann er blitt mer enn helse, det er blitt et livsstilsprodukt, sier Løvenskiold.

Gjennom omfattende testing har Coca-Cola kommet frem til et kullsyrenivå, samt en mineralblanding med lavt saltnivå, som gir BonAqua en balansert smak - en smak som har kommet vinnende ut i tester sammenlignet med nasjonale vannmerker i både Norge, Sverige og Danmark. Det er faktisk stor forskjell på smaken av forkjellige typer kullsyreholdig vann. Tester viser at forbrukerne godt klarer å kjenne forskjeller, sier hun.

- Vi har et globalt nettverk, og skal utnytte vår kunnskap om kontinentale drikkevaner i posisjoneringen av BonAqua. Flere internasjonale vaner for vanndrikking er på vei til Norge. For eksempel ser vi at vann serveres til kaffe i de nye kaffebarene, påpeker Løvenskiold.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her