Dagens rett

Alene eller tilbehør? Valget er ditt

Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør til fisk eller kjøtt.

I dag byr vi på en smakfull tomatsalat med kontinentale smaksnyanser i form av nøtter, ost, olje og balsamico. Om du synes det blir for lite mettende som middagsrett, kan du fylle på med pasta og brød eller selvsagt bruke den som tilbehør til så vel fisk som kjøtt.

Andre gode oppskrifter på salater og friske dressinger finner du her 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Anna Kathrines tomatspesial

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 tomater i skiver
4 cherrytomater i skiver
4 valnøttkjerner ristet i tørr varm panne
en liten neve ruccula revet i mindre biter
blåmuggost i tynne skiver
½ dl olje, gjerne valnøttolje
½ ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver.  Legg den over på et egnet serveringsfat. 
 
Bland olje og eddik og hell over.
 
Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen