Dagens rett

Begynn med tilbehøret - det setter fart på matlysten

De bakte potetene med norzola og chili trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.

Bakte poteter er alltid populært, både som tilbehør til grillmaten eller som en smårett. 

Her er andre forslag til fyll til potetene

Her bestilller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Bakt potet med norzola og chili

Fremgangsmåte

Vask potetene godt og del dem på langs.

Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over oljen. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene.

Legg potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200 grader til de er møre (ca 20 min).

Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost. Fordel blandingen på potetene og gratinér i ovn på 225 grader til osten er litt smeltet.

Dryss over krydderurter og server.

Tips: Denne potetretten smaker godt til kraftige kjøttretter eller er deilig som en smårett i seg selv.

 

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen