Dagens rett

Dagens middag kan barna lage

Dette middagsforslaget er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften.

Wokretter er like selvfølgelig på nordmenns ukemeny som taco og pizza. Fordelen med woking er at du kan bruke det du har i kjøleskapet, og det blir alltid godt. Du må imidlertid ikke bruke en wokpanne og gassbluss for å få til dagens rett.

Se også alle de andre wokrettene i Apéritifs kokebok

Slik bruker en mester wokpannen

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Kyllingpølsewok

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

400 g pølser av kalkun eller kylling
2 paprika i ulike farger
1 rød løk
1 fennikel
6 knaskegulrøtter
½ brokkoli i små biter
3 ss sursøt saus
1 ss soyasaus

Fremgangsmåte

Del pølsene i 2 x 2 cm biter og stek dem i panne/wok med litt olje. Ta ut pølsebitene når de har fått farge og sett til siden.

Del grønnsakene i biter og wok dem raskt i litt olje i en glovarm panne med høye kanter.

Når grønnsakene har tatt farge, har du pølsebitene over og blander inn sursøt- og soyasaus, la alt surre sammen i 2-3 minutter.

Server pølsegryten med ris, pasta eller brød ved siden av.  

Perfekte pølseretter får du her

Flere internasjonale retter finner du her

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen