Dagens rett

Denne biffoppskriften bare må prøves

Denne vrien på surf'n turf er slett ikke så komplisert som den kan se ut som. Her er oppskriften.

Himmelen for mange er et mørt kjøttstykke som blir perfekt stekt. Men å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende. Samtidig som den er langt enklere å lage enn hva du tror.

Lær mer om hvordan du skal bearbeide biffkjøtt her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Innbakt biff med peppersjysaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

35 minutter

Ingredienser

4 biff av ytrefilet storfe
4 ss margarin eller olje
1 ts salt
½ ts pepper
16 krepsehaler
4 ss smørbarost med smak, gjerne krepsesmak
8 soltørkede tomater
4 plater butterdeig
2 egg
1 porsjon peppersjysaus eller 1 pose sjysaus

Fremgangsmåte

Krydre biffene og brun dem raskt i litt olje på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.

Kjevle ut butterdeigsplatene, og legg på biffene.

Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200 grader i 15 minutter.

Lag sjysaus, eventuelt som anvist på posen, og tilsett litt hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Enkel sjysaus med pepper

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 pose sjysaus, eller hjemmelaget sjysaus
1 sjalottløk
1 ts rød pepper
1 ts grønn pepper

Fremgangsmåte

Lag saus (følg bruksanvisning på posen), eller bruk en god hjemmelaget sjysaus .

Tilsett sjalottløk i tynne båter (evt. stekt lett på forhånd), rød og grønn pepper.

Flere gode sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen