Dagens rett

Denne fredagsbiffen blir populær

Saftig biff og smaksrikt asiatiskinspirert tilbehør. I tillegg til at oppskriften er uhyre enkel. Hva mer trenger du på en fredag?

Alle liker biff, og de som ikke gjør det, kan ha glede av det smaksrike tilbehøret til dagens middagsforslag. Nudler er det i hvert fall sjelden at noen sier nei til.

Her er flere oppskrifter med nudler

Sjekk ut våre lekreste oppskrifter med biff

Se hvordan du velger biff

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biff med varm nudelsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g biff av ytrefilet storfe, delt i fire biffer
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
 
1 pakke eggnudler (fullkorn)
1 lime
150 g frisk spinat
125 g sukkererter
2 gulrøtter
2 røde paprika
1 ss olje til steking
1 pose ferdig woksaus, f.eks. spring onion oystersauce

Fremgangsmåte

Krydre biffene med salt og pepper. Biffen stekes på høy varme i litt nøytral olje til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele.

Wok gulrot, paprika og sukkererter lett over høy varme i en wok med nøytral olje. Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen til slutt.

Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.

Flere gode biffretter

Lær hvilken biff du skal velge

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen