Dagens rett

Denne sandwichen har ekstra godt fyll

Saftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.

 

 

 

 

 

Dobbeldekker kan også lages bare med grønnsaker

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Dobbeldekker med kveite

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

750 g kveitefilet
10 skiver landbrød
300 g rensete store reker
1/2 rødløk
1 ss Dijon-sennep
1 ss revet pepperrot
½ dl crème frâiche
Saften av 1/2 sitron
2-3 tomater
1 romanosalat 
Salt 

Fremgangsmåte

Skjær kveitefilet i 2 cm tykke skiver, salt lett og la ligge i ca 20 min på kjøkkenbenken.

Finhakk rødløk og bland med reker og crème frâiche, sennep og epperrot. Bland godt og smaksett med sitron og salt.

Del opp salaten og skjær tomatene i skiver. 

Stek fisken raskt og maks 2 minutter på hver side. Sett deretter sandwichen sammen.  

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen